Knaagdieren

Steeds meer wordt het konijn of cavia opgenomen in het gezin. Ze worden in huis bij de zithoek geplaats in plaats van buiten en mogen lekker rondrennen door de kamer, krijgen wat lekkers uit de koelkast en worden regelmatig op schoot genomen voor vachtverzorging en knuffelen. Er wordt optimaal genoten van uw dier en uw dier zal dit zeker waarderen.

Kleine knagers als hamster en ratten zijn ideaal voor kinderen als eerste kennismaking met het verzorgen van dieren, al dan niet met hulp van de ouders. Vooral ratjes zijn zeer sociale en aanhankelijke dieren dit voor kinderen geschikt zijn en waar zowel kind als ouder veel plezier aan kan beleven.

Het assortiment bij Discus Animo is geheel aangepast op het houden van knagers in een thuissituatie waarbij het dier alles wordt geboden dat deze nodig heeft. Ruime kooien, hoge kwaliteit voeders, diverse bodembedekkers, volop verwennerij en knaagmogelijkheden zijn voor u en uw huisdier uitgeselecteerd.

Discus Animo heeft diverse konijn, cavia’s, hamsters en ratjes te koop in de winkel. Deze komen van vaste hobbyfokkers waar al jaren de dieren van betrokken worden. Om een keuze te maken welk dier het beste bij u past kom u gerust langst om een kijkje te nemen. Onze medewerkers laten u graag kennismaken met de dieren en geven hierbij uitleg over huisvesting, verzorging en voeding.

Onze medewerkers hebben veel eigen ervaring met het houden van konijnen en knaagdieren en kunnen u er alles over vertellen en het juiste advies geven.