Kan ik de nagels van mijn konijn zelf knippen?

Ja, dit is zeker mogelijk maar het vereist wel enige kennis en handigheid. In de nagel van een konijn of knaagdier loopt een addertje en zenuwen, dit noemen we “het leven”. Hier moet natuurlijk niet ingeknipt worden aangezien dit zeer pijnlijk is voor het dier en behoorlijk kan bloeden. Ook heeft u een speciaal nageltangetjes nodig en is een normaal nagelknippertje niet geschikt. Deze kan de nagel namelijk laten inscheuren en voor veel problemen zorgen.

Kom gerust is langst in de winkel met uw konijn of cavia en we laten u graag zien hoe u zelf de nagels van u huisdier kunt knippen. Al u het niet aandurft doen wij het graag voor u, kost u slechts wat tijd en we kijken gelijk even wat andere gezondheidsaspecten van uw diertje na.

Terug

Openingstijden
Maandag Gesloten -
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
 Routebeschrijving