Vogels

Van oudsher is Discus Animo een bekend adres in Tilburg voor de vogelliefhebber. Of het gaat om een kleurrijke zangvogel voor in de huiskamer of een houder van meerdere vogels buiten in de volière, het assortiment van Discus Animo is hier op aangepast. Diverse kweekartikelen zijn voorradig, net als kweekvoeders en grote zakken zaden.

Indien u een vogel binnen houd voor de zang of een tamme parkiet ook dan kunt u terecht bij ons. Complete kant-en-klaar voeders die alles bieden voor uw vogel tot specifieke enkele zaden zijn verkrijgbaar. Jaren ervaring op het gebied van vogels is in de winkel aanwezig en onze medewerkers hebben diverse soorten zelf (gehad) en mee gekweekt.

Op de eerste verdieping van de winkel is een ruime keuze aan vogelkooien voor binnen en buiten. Naast het gepresenteerde aanbod is het natuurlijk mogelijk een verblijf te bestellen geheel naar u wensen en de behoefte van uw vogels.

Door direct contact met kwekers van diverse vogelsoorten vind u bij ons in de winkel een ruim aanbod vogels. Dit aanbod kan wekelijk wijzigen dus een kijkje komen nemen indien u naar een bepaalde vogelsoort op zoek bent is zeker de moeite waard.

De buitenvogels worden natuurlijk ook niet vergeten en Discus Animo heeft dus diverse voeders om buiten vogels te verwennen. Om de vogels die u in de koude maanden in de tuin krijgt om te eten ook een warm welkom te heten in het voorjaar bieden we ook diverse broedkasten aan voor tuinvogels zodat u het hele jaar door kan genieten van vogels in de tuin.