Animo adviseert

IMG_6924Discus Animo is een dierenspeciaalzaak. Het stukje “speciaalzaak” vinden wij dan ook zeer belangrijk en streven er naar klanten op ieder vak te kunnen adviseren en ondersteunen. We gaan dus verder dan enkel verkoop van voer en producten.

Het volledige personeel dat werkzaam is in de winkel is opgeleid op het gebied van dieren. Door regelmatig nascholing, cursussen en lezingen te volgen blijft het personeel op de hoogte van wat de innovaties zijn in de markt om deze kennis aan u over te dragen.

Het personeel bestaat uit een klein maar hecht team dat al jaren werkzaam is in de winkel. Mede hierdoor is er een rijke kennis aanwezig onder de personeelsleden. Het personeel zijn stuk voor stuk dierenliefhebbers en hebben zelf ook veel ervaring met het houden van vele soorten dieren, en deze kennis delen ze graag met u.

Sinds kort werkt Discus Animo samen met “Prins Heerlijk”. Deze organisatie ondersteunt jongeren met een beperking om deel te gaan nemen in het arbeidsproces. Een aantal dagen is er in de winkel een “leerling medeweker” aanwezig die op deze manier kan groeien in het zelfstandig werken.

 

 

 

 

 

 


Openingstijden
Maandag Gesloten -
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
 Routebeschrijving