Vissen

Wat is er nu rustgevender dan genieten van de onderwaterwereld. Een aquarium biedt hierin de juiste uitkomst voor bij u thuis. Of u kiest voor goudvissen in een kom, garnalen in een Nano-aquarium of een groot tropisch aquarium, ieder onderwaterwereldje heeft iets unieks. Felle kleuren van vissen en planten en interessante gedragspatronen brengen een levend schilderij in uw woonkamer.

Natuurlijk komt er bij het houden van vissen veel kennis kijken maar wij van Discus Animo willen deze graag met u delen. Uit eigen ervaringen en passie voor vissen kunnen onze werknemers u het wel en wee van de aquariastiek aan u doorgeven zodat u thuis uw dieren optimaal kan verzorgen en van kan genieten. Het assortiment vissen in de winkel bestaat voornamelijk relatief makkelijk te houden soorten die nagenoeg allemaal geschikt zijn voor een gezelschapsaquarium. Wilt u toch wat exclusievere soorten gaan houden, ook dan kunt u ook terecht bij ons en wij gaan voor u opzoek.

Naast het aanbieden van vissen en producten kan Discus Animo meer voor u betekenen. Heeft u zelf geen ervaring, tijd of zin in het aankleden van uw aquarium of heeft u speciale wensen qua maatvoering van u aquarium, ook dan kan Discus Animo u helpen. In samenwerking met diverse partners kan bij u thuis uw wensen worden gerealiseerd.