Katten

In een druk en vol leven is niet altijd veel ruimte voor het hebben van een huisdier. Toch is het fijn dat er bij thuiskomst een begroeting is van een dier. Een kat is hiervoor ideaal. Katten zijn redelijk op zichzelf en weten zich gedurende de dag goed bezig te houden, maar zij genieten er van om s ’avond bij u op schoot te komen om lekker te knuffelen.

Discus Animo biedt een ruim assortiment aan om u en uw kat te voorzien in de benodigde behoefte. Een ruime keus aan eten, zowel brokjes, vers vlees als blikvoer is aanwezig en onze medewerkers kunnen u helpen het juiste product voor uw kat te vinden.

Naast het dagelijkse voer biedt Discus Animo u een ruime keus aan toebehoren als kattenbakken, kattenbakvulling, speeltjes, voerbakjes en diverse lekkernijen.

Op de eerste verdieping van de winkel is een ruim assortiment krabpalen, krabmeubels, mandjes en kussentjes uitgestald. Deze zijn er in vele kleuren en maten zodat er altijd iets bij zit dat in uw interieur past en uw huisdier in zijn/haar behoeften voorziet.