Hoe voorkom ik dat mijn kat aan mijn nieuwe bank gaat krabben?

Katten hebben van naturen krabbehoeftes. Hierin dient u de kat te voorzien bijvoorbeeld door een krabpaal of krabplank aan te bieden. Om deze interessant te maken voor de kat kunt u gebruikmaken van een lokstof waar u de krabpaal/plank mee behandeld. Soms kiest de kat dan toch nog voor uw meubilair. Door deze oppervlakte ook te behandelen kunt u dit voorkomen. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden. Een geurstof waar de kat een hekel aan heeft en dus deze plek gaat vermijden is er daar één van. De kat zal in dit geval ook niet meer bij u komen zitten op deze plek en zelf ruiken we deze geur de eerste dagen ook. Ook is het mogelijk het oppervlakte te behandelen zodat je kat het juist extreem prettig vind. Zo gaat hij zuinig zijn op dit plekje en zal krabgedrag ook worden voorkomen zonder dat hij wordt weggejaagd.

Welke oplossing het beste bij u situatie past kunnen we in de winkel met u bepalen en zo uw probleem oplossen.

 

Terug

Openingstijden
Maandag Gesloten -
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
 Routebeschrijving