Ik heb mijn hond een vlooienpipet gegeven, toch blijf ik vlooien zien. Hoe kan dat?

95% van een vlooienpopulatie leeft in de omgeving van het dier, in huis dus. Een vlooienpipet werkt enkel tegen de vlooien die op het dier komen en, afhankelijk welk product u heeft gebruikt, deze steekt. Alle eitjes, larven, poppen en vlooien uit de omgeving dienen dus eerst op uw dier te komen. Het is verstandig om naast uw dier te beschermen tegen vlooien doormiddel van een pipet ook de omgeving te behandelen doormiddel van een spray.

Er kunnen echter meerdere redenen zijn waarom een vlooienpipet niet het gewenste resultaat geeft. Graag lopen wij deze redenen met u na en gaan samen met u de strijd aan tegen deze vervelende plaagdieren.

Terug

Openingstijden
Maandag Gesloten -
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
 Routebeschrijving